DAG VAN DE BUSREIZIGER

Vlogreportage

Werkzaamheden 
Camera - Planning - Regie - Presentatie

Opdrachtgever

Qbuzz Groningen Drenthe

In samenwerking met

Americo Salas, Job Verkruisen, Petra Faber

12 maart was de dag van de busreiziger! In het leven geroepen door Qbuzz Groningen Drenthe. Overal in de regio Groningen Drenthe waren theater acts te zien, muziek en waren lokale politici ter plekke om de busreiziger te bedanken voor hun keuze voor het openbaar vervoer. Ik maakte hier verslag van middels een vlagreportage

 

LOVE IS IN THE AIR

Winactie 

Werkzaamheden 
Concept - Interviews - Regie 

Opdrachtgever

Groningen Airport Eelde

In samenwerking met

Americo Salas, Job Verkruisen,

Iris Oostindiën en Anniek Kruijer (Groningen Airport Eelde)

Op 14 februari 2019 gingen we de samenwerking aan met Groningen Airport Eelde. In de stijl van het programma 'first dates' organiseerde de luchthaven een Valentijns actie, waarbij de gelukkige winnaars een geheel verzorgde blind date op een kilometer hoogte kregen. 

 

SOLAR WEEKEND FESTIVAL

Festival Reportage

Werkzaamheden 
Presentatie 

Opdrachtgever 
Extrema Network

In samenwerking met
Americo Salas, Masha Lange, Sean Demmers 

In maart 2018 kreeg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan de talentenjacht 'Gezicht Gezocht', waarbij Solar Weekend opzoek was naar een nieuw gezicht voor het verslaan van het Solar Weekend Festival in augustus. Ik ontving het heugelijke nieuws dat ik door was naar de finale! Samen met de andere 5 finalisten streed ik om de plaats van het nieuwe gezicht. Samen met Sean Demmers won in de strijd en mochten wij afgelopen augustus intensief meewerken aan de video opnames voor Solar Weekend 2018.

 

Foto's gemaakt door Job Verkruisen

 

EUROPEAN SPORTS FOR ALL GAMES

Promotie video's

Werkzaamheden 
Presentatie 

Opdrachtgever

Sport Fryslan

In samenwerking met

Americo Salas

Afgelopen zomer vonden de European Sports for All Games plaats in Friesland. Vijf dagen lang werden er op verschillende plaatsen in Friesland uiteenlopende sporten gepresteerd vanuit verschillende landen en culturen, door internationale sporters vanuit de hele wereld. Ik mocht samen met Americo Salas het vijfdaagse evenement voorzien van een aantal promotie video's, waarin we per video een sport uitlichtten. 

 

WEEVIE'S WATERAVONTUUR

Educatieve kinderserie

Werkzaamheden 
Concepting, presentatie  

Opdrachtgever

bv SPORT

In samenwerking met

Hisse Wagt

Eind 2017 kwam de vraag vanuit Hisse, of ik mee wilde werken aan een educatief kinderprogramma waarin het onderwerp 'water' centraal zou komen staan. Een uitdaging! Want een kinderserie had ik nog niet eerder gemaakt en ook nog niet eerder over na gedacht. Gelukkig kwam mijn verleden als dansjuf als geroepen. Mijn communicatie met de kids van dansen kon ik goed gebruiken bij mijn rol als 'Willie', een van de karakters van de show en tevens presentatrice. Ik heb oprecht genoten van het stukje acteren dat ik mocht toepassen in de serie. Hisse en ik hebben samen de afleveringen van te voren vormgegeven.